Med vores erfaring som professionelle restaurationsfolk er BKD Rådgivning den perfekte sparringspartner når der skal laves et nyt køkken eller bygges om.

At indrette køkkener til restaurationsbranchen er en fantastisk kreativ proces med mange muligheder, men også med mange faldgruber. Alt for mange køkkener bærer præg af at brugerne ikke har været tilstrækkeligt involveret i processen, det koster tid og ærgrelser i køkkenet.

Vi går ind i en tæt dialog med dem der skal bruge køkkenet i det daglige og kan dermed identificere typiske flaskehalse og problemstillinger. Der er stor forskel på et køkken der skal lave klassisk dansk mad, et køkken der skal lave molekylær gastronomi og et cateringkøkken.

Vi laver tegningsmateriale der kan bruges direkte til at indhente tilbud fra leverandører og til ansøgninger fra relevante myndigheder.

BKD Rådgivning har desuden en stor indsigt i hvilke leverandører der kan levere det rigtige produkt til den rigtige pris.

Kontakt os for at se om vi ikke også kan dække jeres behov.

  • Restaurationer

    Rungsted Golfklub

    2012 – 2013 Udført for Rungsted Golfklub

    BKD Rådgivning har været bygherrerådgiver på en mindre ombygning samt en opgradering af køkkenet.

    2010 – 2011 Udført for Restaurant Fyrtøjet APS

    Etablering af ny restaurant i eksisterende kontorlokaler i 3 plan midt på Nyhavn.

    BKD har lavet design og indretning af køkken, barer, depoter og alle andre faciliteter det relaterer til mad og drikke. Vi har også rådgivet omkring koncept og logistik samt leveret økonomiske beregninger og myndighedsbehandling.

    En stor del af bygningen er fredet i højeste klasse så der er gået nænsomt til værks!

    2010 Udført for Greve Strandkro

    Ombygning af selskabslokaler til kinesisk / Japansk restaurant med ”Sushitrain” samt opgradering af eksisterende selskabskøkken. BKD har lavet komplet rådgivning, indretning og leverandør forhandlinger.

    Vi har også stået for hele planlægningsforløbet og selve bygge entreprisen.

    2009 Udført for Fiskebar

    Design af nyt køkken til moderne fiskerestaurant. Restauranten ligger i et gammelt slagteri. Her arbejde vi meget med bevarelse af det rå look og med at holde omkostningerne så langt nede som muligt.

    Det Kongelige Teater, Gl. Scene
    2009 Udført for Det Kongelige Teater

    Design af nyt køkken til Det kongelige Teaters kantine under Gl. Scene. Køkkenet bespiser ca. 250 personer til dagligt fra mange forskellige grupper. Bygningen er selvfølgelig fredet så der skulle tages mange hensyn under design arbejdet. Venter pt. på finansiering

    2009 Udført for Det Kongelige Teater

    Design af nyt køkken til Det kongelige Teaters kantine under Gl. Scene. Køkkenet bespiser ca. 250 personer til dagligt fra mange forskellige grupper. Bygningen er selvfølgelig fredet så der skulle tages mange hensyn under design arbejdet. Venter pt. på finansiering

    2009 Udført for M. B. Packaging

    Komplet renovering af Tapasbarens køkken i Dr. Tværgade. Genbrug af så meget udstyr som muligt men de nye lovkrav skal selvfølgelig overholdes.

    Opgaven var en total entreprise inklusive håndværkere og hele ombygningen skulle foregå på kun 4 uger i sommerferien.

    2009 Udført for Meonia Wina AMBA

    Design af køkken i nedlagt gård på Møn hvor der skal etableres tapasbar, vinproduktion, gårdbutik samt produktion og salg af hjemmelavede syltevarer og lignende.

    Projektet drive af et kooperativ hvor man kan købe sig ind hvis man er interesseret i projektet.

    2008 Udført for Yellow Hotel

    Design af a la carte køkken, bar, tjenerområder og opvask i nyt 5 stjernet kur & spa hotel i nærheden af Brovst. Design og funktionalitet der skal gå op i en højere enhed.

    2008 Udført for Brøndby IF

    Design og etablering af storkøkken med kapacitet på op til 2500 couverter om dagen.

    Café køkken til a la carte bygget ind i den ene ende således at man kan udnytte café personalets spild tid optimalt til opbakning af selskaber ud af huset.

    Desuden design af mindre produktions / anretter køkken som også kan anvendes til kokkeskoler og lign