BKD Rådgivning rådgiver kommuner, plejehjem, skoler, børnehaver og mange andre i offentligt regi.

Vores kunder kan være lige fra den lille daginstitution der gerne vil involvere børnene i den daglige madlavning til det store plejehjem der laver flere hundrede fuldkostportioner om dagen.
Vi fokuserer meget på at involvere brugerne i videst mulige omfang og sikre at designet passer til lige præcis det produktionsbehov der er i det pågældende køkken. Den enkelte kommunes visioner omkring kost, økologi og bæredygtighed er selvfølgelig også en vigtig faktor.

BKD Rådgivning sikrer at der er styr på ergonomi, arbejdsmiljø og fødevarelovgivning i hele processen og samtidig hjælper vi med at sikre at køkkenet bliver integreret med resten af huset således at alle arbejdsgange er gennemtænkt fra start til slut.

Vi laver desuden et væld af delopgaver såsom at finde ud af hvilken gulvløsning der er den bedste, rådgiver om køb af nyt køkkenudstyr, laver vurderingersopgaver når noget skal overdrages og meget andet.

Kontakt os for at se om vi ikke også kan dække jeres behov.

 • Offentlige

  Royal Arena, Ørestaden

  2013 – 2014 udføres for Live Nation i samarbejde med ARENA CPHX og 3XN Arkitekter. Danmarks nye multi arena med plads til 15.000 tilskuere til koncerter, sportsevents og meget andet.

  BKD laver konceptudvikling og design af alle produktionsområder på food og beverage arealerne. Dette inkluderer VIP lounger, Skybokse, diverse restauranter, salgsboder med mere. Vi bistår desuden med en række rådgivningsydelser løbende til projektet.

  Tórshavn Sygehus, Færøerne

  2012 – 2014 Udført for Landsverk i samarbejde med ÁRNI WINTHER ARKITEKTAR

  Landssygehuset i Tórshavn udvider deres sygehus med en ny større bygning og som en del af dette skal det gamle køkken nedlægges og placeres i det nye byggeri.

  BDK har udført grundig brugeranalyse og rådgivet omkring placering af køkkenet, størrelse samt logistik og kvalitetssikring. Vi skal desuden lave design på selve køkkenet, leveret specifikationer til arkitekt og ingeniør til økonomisk beregning samt lavet udbudsmateriale til offentligt udbud.

  Påfuglen, Nyborg

  2012 – 2013 Udført for Region Syddanmark i samarbejde med Charlotte Folke Arkitekter

  Etablering af et nyt centralkøkken der skal dække flere forskellige daghjem for handicappede i Nyborg og omegn.

  BDK har udført grundig brugeranalyse og rådgivet omkring placering af køkkenet, størrelse samt logistik og kvalitetssikring. Vi har desuden lavet design på selve køkkenet, leveret specifikationer til arkitekt og ingeniør til økonomisk beregning samt lavet udbudsmateriale til udbud.

  Grejsdalen, Nyborg

  2012 – 2013 Udført for Region Syddanmark i samarbejde med CASA Arkitekter

  Ombygning af et mindre produktionskøkken der skal dække flere forskellige daghjem for handicappede i Nyborg og omegn.

  BDK har udført grundig brugeranalyse og rådgivet omkring placering af køkkenet, størrelse samt logistik og kvalitetssikring. Vi har desuden lavet design på selve køkkenet, leveret specifikationer til arkitekt og ingeniør til økonomisk beregning samt lavet udbudsmateriale til udbud.

  Dortheagården, Nørrebro

  2012 Udført for Københavns Kommune i samarbejde med Københavns Ejendomme

  Opgradering af produktionskøkken samt større ombygning af køkkenområde og tilhørende kontor samt kælder der blev inddraget til køkkenet.

  BDK har udført grundig brugeranalyse og rådgivet omkring placering af køkkenet, størrelse samt logistik og kvalitetssikring. Vi har desuden lavet design på selve køkkenet, leveret specifikationer til arkitekt og ingeniør til økonomisk beregning samt lavet udbudsmateriale til offentligt udbud.

  Derudover har vi deltaget aktivt i hele byggeprocessen og været med til at kvalitetssikre hele forløbet.

  Glostrup Kommunes Plejecentre

  2012 Udført for Glostrup Kommune i samarbejde med Deloitte

  Analyse og vurdering af de fysiske produktionsfaciliteter i ældresektoren. Opgaven var en del af et større projekt, udført af Deloitte, der bestod i at finde ud af hvordan kommunen performede på det kulinariske område i ældresektoren.

  Snapstinget, Christiansborg

  2012 Udført for Folketinget

  Udarbejdelse af flere forskellige løsningsforslag til hvordan kunde flow og buffet områder kunne forbedres så der er færre kø problemer og mulighed for bedre præsentation af mad og produkter.

  DSB, Høje Tåstrup

  2012 Udført for DSB i samarbejde med ProCon Ingeniører

  Kvalitetssikring af storkøkken projekt i DSBs nye HQ i Høje Tåstrup. Projektet indebar nye bruger analyser, delvist redesign og byggeplads opfølgning.

  Peder Lykke Centret 2, Amager

  2011 Udført for Københavns Kommune

  Opgradering af produktionskøkken samt større ombygning af køkkenområde samt personale faciliteter.

  Grundet produktionsomlægninger i kommunen var køkkenets areal ikke udnyttet effektivt hvilket resulterede i mange spildtimer og tabt produktionstid.
  BKD har lavet grundig bruger analyse og har i samarbejde med plejecentret lavet et nyt design af eksisterende produktionskøkken samt lavet økonomiske beregninger og myndighedsbehandling.

  Fase 2 indebærer selve ombygningen, inklusive byggestyring, opfølgning, aflevering og 1 års gennemsyn.

  2010 – 2011 Udført for Københavns Ejendomme i samarbejde med Juul & Hansen Arkitekter og EKJ Rådgivende Ingeniører.

  Sølund er Danmarks største plejecenter og ligger på Nørrebro i København med udsigt over søerne.
  Der er pt. ca. 425 beboere.

  BDK har udført grundig brugeranalyse og rådgivet omkring logistik og drift. Vi har desuden lavet design på selve køkkenet og leveret specifikationer til arkitekt og ingeniør til økonomiske beregning. I denne opgave har vi med succes integreret lettere brugt udstyr fra andre plejecentre hvor det ikke længere blev anvendt.

  2010 Udført for Københavns Kommunes Omsorgsforvaltning i samarbejde med Juul & Hansen Arkitekter.

  Hørgården er et større plejecenter beliggende på Amager med ca. 180 beboere.

  BKD har rådgivet omkring etablering af nye anretter køkkener på de enkelte etager samt disses integration med produktionskøkkenet. Vi har desuden lavet kvalitetssikring af et nyt 3 lags epoxy gulv i selve produktionskøkkenet.

  2010 Udført for Københavns Kommunes Omsorgsforvaltning

  Plejecenter Ørestaden er et nybygget plejecenter der skal kunne rumme ca. 110 beboere

  BKD har udført rådgivning for Omsorgsforvaltningen omkring design og indretning samt valg af udstyr til produktionskøkkenet.

  2009 Udført for Guldborgsund Kommune

  Analyse, design og implementering af 35 nye køkkener der kan opfylde den daværende nye lovgivning om sund mad til alle børn fra 0 – 6 år i danske institutioner.

  Der er fokuseret på at lave funktionelle køkkener, holde omkostningerne nede og sikre de pædagogiske principper hvor børnene evt. kan deltage i madlavningen.

  Vi har lagt stor vægt på at involvere de ansatte således at hvert køkken passer helt præcist til hver enkelt institution.

  2009 Udført for Hedensted Kommune.

  Analyse og indretning af 30 nye køkkener der kan opfylde den daværende nye lovgivning om sund mad til alle børn fra 0 – 6 år i danske institutioner.

  Der er fokuseret på at lave funktionelle køkkener, holde omkostningerne nede og sikre de pædagogiske principper hvor børnene evt. kan deltage i madlavningen.

  Vi har lagt stor vægt på at involvere de ansatte således at hvert køkken passer helt præcist til hver enkelt institution.

  2009 Udført for Kerteminde Kommune

  Grundet produktionsomlægninger i kommunen var køkkenets areal ikke udnyttet effektivt hvilket resulterede i mange spildtimer og tabt produktionstid.

  BKD har lavet grundig bruger analyse og har i samarbejde med plejecentret lavet et nyt design af eksisterende produktionskøkken samt lavet økonomiske beregninger.

  2009 Udført for Hedensted kommune

  BKD har designet nyt køkken til Juelsminde Lilleskole, der skal bespise ca. 100 personer dagligt.
  Køkkenet skulle tilpasses et meget begrænset antal m2 og selvfølgelig samtidig leve op til alle lovkrav.