BKD Rådgivning rådgiver om alle aspekter af et storkøkken, lige fra det mindste forsamlingshuskøkken til det store kantinekøkken der skal lave mad til flere tusinde personer om dagen.

Vi laver totalløsninger hvor vi er med fra start til slut eller man kan vælge bare at bruge os på et delelement hvor der er behov for sparring og know how.

Kontakt os for at se om vi ikke også kan dække jeres behov.

 • Andre bygherrer

  Nordea Bank HQ, Ørestaden

  2013 – 2014 Udføres for Nordea Bank i samarbejde med Henning Larsen Arkitects, Rambøll og Grontmilj. Nyt hovedsæde for Nordea Bank beliggende i Ørestaden ved siden af DR. Byggeriet indeholder ca. 2000 kontorpladser.

  BKD har lavet bruger analyse og indretning af produktionskøkken, anretterkøkken, mødecenter, opvaske afdelinger samt buffetområder. Vi rådgiver om logistik, affaldshåndtering, ergonomi og tekniske installationer og laver desuden KS for bygherre løbende under forløbet.

  Nordea Bank, Hermes Hus i Tåstrup.

  2013 – 2014 Udføres for Nordea Bank i samarbejde med PLH Arkitekter samt Alectia Ingeniører.

  Nordea Bank sammenlægger nogle afdelinger og skal opgradere eksisterende bygninger. Det eksisterende køkken skal opgraderes fra at lave mad til ca. 650 til at lave mad til ca. 1500 dagligt. Der er kun mulighed for at inddrage et mindre areal til produktionsområdet.

  BKD har lavet analyse af eksisterende produktion og afdækket mulighederne for udvidelse for at kunne opnå et fornuftigt flow og sikre produktion. Vi har placeret nyt udstyr i sammenhæng med det eksisterende, lavet udbudsbeskrivelse samt leveret data til ingeniørerne. Vi laver løbende KS for bygherre.

  Gorissen& Federspiel HQ ,Axeltorv

  2013 – 2014 Udført forProCon Ingeniører i samarbejde med Lundgaard & Tranberg Arkitekter

  Ny kontor ejendom på den gamle Scala grund overfor Tivoli. Meget smukt og atypsik arkitektur bestående af 5 runde kontor tårn der er delvist sammenbygget.

  BDK har udført grundig brugeranalyse og rådgivet omkring placering af køkkenet, størrelse samt logistik og kvalitetssikring. Vi har desuden lavet design på selve køkkenet, leveret specifikationer til arkitekt og ingeniør til økonomisk beregning samt lavet udbudsmateriale til udbud.

  Kopenhagen Fur, Glostrup

  2011 – 2013 Udført for Kopenhagen Fur i samarbejde med Kullegaard Arkitekter.

  Opgradering af produktionskøkken samt større ombygning af køkkenområde og tilhørende kontorbygning der blev inddraget til køkkenet.

  BKD Rådgivning har været bygherrerådgiver fra start til slut. Vi har stået for brugeranalyse, design, udbud, kontraktforhandling med køkken leverandør oma. Derudover har vi deltaget aktivt i hele byggeprocessen og været med til at kvalitetssikre hele forløbet.

  2009 Udført for KPMG & 3XN Arkitekter

  Rådgivning og design af hovedkøkken og satellitkøkken i KPMG’s nye hovedkvarter ved Flintholm Station på Frederiksberg. Bygningen bliver på ca. 35.000 m2 og skal være daglig arbejdsplads for optil 1700 personer.

  Køkkenet er designet til ca. 1200 personer om dagen og der er lagt stor vægt på blandt andet at minimere støj da der er åbne kontorlandskaber som en del af store atriumgårde hvori kantinen ligger.

  Der har også været fokus på miljørigtig produktion især omkring affaldshåndtering.